Siverek’te Kesk Üyeleri, Cezaevindeki Kadınlara Mektup Gönderdi

Siverek KESK Kadın Platformu üyeleri ‘8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’ etkinliği nedeniyle tutuklu KESK üyeleri ve siyasi tutuklu kadınlara kart gönderdi.

Hürriyet Caddesi üzerinde PTT binasına gelen KESK platformu üyeleri adına basın açıklamasında bulunan Eğitim Sen Kadın Sekreteri Hatice Deniz Aktaş okuduğu basın açıklamasında özetle şu bilgilere yere verdi: “Bugün Türkiye’de gerçek anlamda barıştan söz etmek imkânsızdır. Türkiye’nin evrensel standartlarda demokrasi ve iç barışı yakalayabilmesi için demokratikleşme, hak ve özgürlükler konusunda önemli adımlar atması gerekmektedir. Oysa bu gün barış sürecini konuşurken hala siyasi tutsaklar ve KESK’li tutsaklar ceza evlerinde tutuluyor. Tüm siyasi tutukluların serbest bırakılması çağrısında bulunuyoruz”

Gurup daha sonra Türkiye’in çeşitli ceza evlerinde bulunan tutuklu bayanlara 8 Mart dünya kadınlar günü dolayısıyla kart postaladılar. (Haber: Siverek – ŞD)

kesk-uyelerinden-cezaevindeki-kadinlara-mektup kesk-uyelerinden-cezaevindeki-kadinlara-mektup (1)

 

Eklenme Tarihi: 04 Mart 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 04 Mart 2014 22:43

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Baz istasyonunda hırsızlık iddiası!

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir GSM şirketine ait baz istasyonunda hırsızlık yapıldığı iddia edildi. Olay, Siverek’e bağlı İleri köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, köyde bulunan özel bir şirkete ait baz istasyonunda hırsızlık olayının meydana geldiği bilgisi üzerine Jandarma ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Baz istasyonunun kumanda odasının kapısı kırılarak içerden iki […]