Yılmaz, teşekkür ziyaretlerine başladı

30 Mart yerel seçimlerinde halkın teveccühü ile Siverek belediye başkanlığına seçilen Resul Yılmaz, teşekkür ziyaretlerine başladı.

Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Belediye Meclis Üyesi Eyüp Çınar’la birlikte gerçekleştirdiği ziyaretlerde esnaflara ve vatandaşlara verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ederek gösterilen teveccühe layık olmak için tüm güçleriyle çalışarak en güzel şekilde hizmet vereceklerini söyledi.

Esnafın ve vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği başkan Resul Yılmaz, ‘halkımız tercihini yaparak bizi bu göreve layık gördüyse, bizimde hedefimiz bu teveccühe layık olmak ve hizmet etmektir’ dedi. (Haber: Cuma Sarı)

yilmaz-tesekkur-ziyaretlerine-basladi yilmaz-tesekkur-ziyaretlerine-basladi (1) yilmaz-tesekkur-ziyaretlerine-basladi (2) yilmaz-tesekkur-ziyaretlerine-basladi (3)

 

Eklenme Tarihi: 12 Nisan 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 12 Nisan 2014 16:53

One thought on “Yılmaz, teşekkür ziyaretlerine başladı

  1. Allah hayırlı uğurlu etsin. siverek’e hayırlı hizmetler yapmanız temennisiyle yolun ve bahtın açık olsun…sayın başkan

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bacıma...

Beni güçlü ve yenilmez biliyorsun Haklısın Bende bir zamanlar Kendimi öyle biliyordum Zaman ve yalan rüzgârları Aşındırdı Çelikten yüreğimi Şimdi Ülkesi kan gölüne dönmüş Mülteci bir çocuk gibiyim Dokunsalar Barut kokan saçlarıma Mevsimsiz yağmurlar yağacak gözlerimde Kardeş kanıyla ıslanmış yüreğim Kardeşleri tarafından Dipsiz kuyulara atılmış Yusuf gibiyim… Anlayacağın Güzel Bacım […]