Bayram Alışverişleri Başladı

Mübarek Ramazan’ın sonlarına gelinmesiyle birlikte Siverekli esnaflar yavaş yavaş bayram hazırlıklarına başladı. Bayram alışverişlerinin önemli bir kısmını ise giyim ve bayram şekeri alışverişleri oluşturuyor.

Siverekli vatandaşları bayram hazırlığı telaşı sardı. Siverekli esnaf ise bayram hazırlıklarını tamamladı. Bu yıl beklenen satışları gerçekleştiremeyen hazır giyim esnafı, Ramazan Bayramının gelmesi ile birlikte satışların artmasını bekliyor. Bayramda satışlarının artmasını umut eden esnaflar mübarek ramazan ayının dükkanlarına bereket getirmesini umduklarını dile getirdiler.

-Bayram şekerleride tezgahlardaki yerini aldı

Bayram’ın yaklaşması ile birlikte bayramlık şeker, çikolata ve lokumlar tezgahlardaki yerlerini aldı. Giysi satışları yanı sıra bayram şekeri alışverişleri de başladı. Şeker fiyatları bu yıl 7 ile 12 TL arasında değişirken, bayrama kadar esnafların gece mesaisine kalacağı belirtildi.

bayram bayram1 bayram2

 

Eklenme Tarihi: 02 Ağustos 2013 – Son Güncelleme Tarihi: 02 Ağustos 2013 02:48

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

DEDAŞ'tan Borcu Olan Abonelerine Ödeme Kolaylığı

Siverek DEDAŞ Müdürlüğü Elektrik borcu olanlara kolaylık sağlıyor.  Konuyla ilgili DEDAŞ yetkilileri yaptığı açıklamada: “Geçmiş yıllarda elektrik faturasını ödemeyip borcuna faiz gelen vatandaşlar için kampanya başlattık. Faizi olan vatandaşların Elektrik borç faizlerini siliyoruz Ağustos ayı süresince tüm vatandaşlarımızın Müdürlüğümüzce faizi silinecek vatandaşlara çağrımız borçlarına faiz gelmeden bir ay içerisinde elektrik […]