Ak Parti Siverek Gençlik Kolları Gazetecilerle Sabah Kahvaltısından Buluştu

AK Parti Siverek Gençlik Kolları Başkanlığı düzenlediği sabah kahvaltısında ilçede görev yapan gazeteciler ile Gençlik Kolları Üyeleri bir araya gelerek birlikte kahvaltı yaptı. Kahvaltıda ilçenin sorunları konuşuldu.

 Verilen sabah kahvaltısında Siverek’te gençlere yönelik çalışmalarıyla bilinen Siverek Bendi Derneğinin bazı üyeleri de misafir olarak katıldı.

 Sabah kahvaltısında bir konuşma yapan Gençlik Kolları Başkanı İsmail Keş, gençlik kolları olarak daha öncede çeşitli kurumların temsilcileriyle sabah kahvaltısında bir araya geldiklerini hatırlatarak; “Amacımız gençlerimize daha faydalı olmak ve onlarla birlikte basınında desteğiyle yaşanabilir bir Siverek oluşturmaktır. Siverek’in aydınlık yarınları için AK Parti gençlik kolları üyeleri olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

ak-parti-gazetecilerle-sabah-kahvaltisinda

 

Eklenme Tarihi: 27 Nisan 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 27 Nisan 2014 19:24

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek’te Fenerbahçe taraftarları sokağa döküldü

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Fenerbahçe – Çaykur Rize maçının bitiş düdüğünün ardından Fenerbahçe taraftarları sokağa döküldü. Fenerbahçeli taraftarlar gece geç saatlere kadar şampiyonluk coşkusu yaşadı. Maç öncesi kurulan dev ekrandan maçı izleyen taraftarlar, maçın bitiş düdüğü ile sokaklara döküldü. Taraflar daha sonra Genç Fenerbahçeliler Derneği tarafından organize edilen etkinlik için Cumhuriyet […]