Anaokulu öğrencileri Başkan Resul Yılmaz’ı ziyaret etti

Siverek Kırk bir evler Anaokulu Öğrencileri Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz’ı ziyaret ederek okullarının ihtiyaçları için söz aldılar.

İlçenin Eski Diyarbakır Alay Yolu üzerinde bulunan 41 evler anaokulu öğrencileri Siverek Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek bir süre sohbet ettiler.

Ziyaretin ardından konuyla ilgili Kırkbir evler Anaokulu Müdiresi Şenel Aksu Nasanlı yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Okulumuzda her yıl ‘’sosyal etkinlik’’ kapsamında düzenlediğimiz gezilerimizde bugün belediye başkanımızı ziyaret ettik, bu gezilerimizin amacı öğrencilerimize Siverek’i yönetenleri tanıtmaktır, bu kapsamda gezilerimiz devam edecektir’’

Öğrenciler Başkan Yılmaz’dan okullarının eksiklerinin giderilmesi için destek istedi. Başkan Yılmaz öğrencileri sevgiyle karşılarken, okulları için gereken tüm ihtiyaçlarını karşılayacağını belirtti.

anaokulu-ogrencileri-yilmaza-ziyaret

 

Eklenme Tarihi: 21 Mayıs 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2014 20:10

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Başkan Yılmaz, parklarda incelemelerde bulundu

Siverek belediye başkanı Avukat Resul Yılmaz ilçe merkezinde park ve yeşil alanlarda yapılan çalışmaları inceledi. Şeyh Lütfü caddesindeki parkı ve orta refüjü inceleyen Yılmaz daha sonra Dicle mahallesinde bulunan parkları denetledi. Burada vatandaşlarla bir süre sohbet eden Yılmaz, mahalle sakinlerinin park konusundaki taleplerini dinledi. Denetimler sırasında Park ve Bahçeler müdürü […]