Siverek belediye encümeninden örnek karar

Siverek belediyesi encümeni aldığı karar doğrultusunda  ilçede halk sağlığını hiçe sayan veya aldatanları, belediye internet sitelerinden teşhir edecek.

Siverek Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden konuyla ilgili yapılan açıklamada; “Siverek belediyesi olarak halk sağlığına önem veriyoruz. Özellikle hijyen konularında insan sağlığını hiçe sayan veya aldatıcı (eksik gramaj) şekilde satış yapan esnafa ilk olarak tutulacak zabıt ile uyarı yapılacaktır. Daha sonra yapılacak kontrollerde kabahatin tekrarı halinde uygulanacak para cezasının yanında belediye internet sitesinin yanı sıra basın aracılığı ile halka teşhir edilmesi kararı alınmıştır. Bu konuda tüm esnaflarımızın dikkat etmeleri gerekmektedir” denildi. (Haber: Belediye Basın Bürosu)

siverek-belediye-encumeninden-ornek-karar

 

Eklenme Tarihi: 24 Mayıs 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2014 23:28

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek Belediye Başkanı Yılmaz'ın kandil mesajı

Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı. Yılmaz, mesajında tüm İslam aleminin Miraç Kandili’ni tebrik etti. Miraç Kandili’nin manevi yükseliş için merdiven olmasını dileyen Yılmaz, şunları kaydetti: “Sevgili Peygamberimizin yaptığı mukaddes ve manevi bir yolculuk gecesi olan, mübarek 3 ayların içinde yer alan Miraç Kandili’nin tüm İslam […]