1. lige çıkan Siverek bedensel engellileri üzgün

Siverek ilçesinde on yıldan bu yana Basketbol 2 ligi B gurubunda mücadele veren Siverek Bedensel engelliler basketbol takımı Kayseri ilinde düzenlenen Playof yükselme maçlarında takım o Siverek tarihinde bir ilke imza atarak 2 lig B grubundan garanti tekerlekli sandalye basketbol 1 ligine çıkmıştı.

On yıldan sonra zafer elde ederek ilçeye döndüklerini belirten Basketbol takımı oyuncuları kendileri başarılarını kendi aralarında kutlayarak yalnız bırakıldıklarından yakındılar.

Takımın deneyimli oyuncusu Orhan Ötlü gazetecilere yaptığı açıklamada şunları kaydetti” On yıldır düşlediğimiz hayali gerçekleştirdik, ilçemize dönüşte hiçbir yetkili gelip bizi kutlamadı başarımızı paylaşmadı 1 lige çıkan diğer takımlar görkemli karşılamalar yapıldı bizi soran olmadı.

Kulübün basın sözcüsü Lütfü Yalgı yaptığı açıklanmada” takımımız büyük bir başarıya imza etti arkadaşlarımızı kutluyorum, başarımızın devamı için iş adamlarımızdan yetkililerimizden destek bekliyoruz”

Siverekli vatandaşlardan Ahmet cemil Çiftel ise bu başarının kalıcı olması için Sivereklileri ve yetkilileri takıma destek vermeye davet etti. (Haber: Cuma Sarı)

1-lige-cikan-siverek-bedensel-engellileri-uzgun 1-lige-cikan-siverek-bedensel-engellileri-uzgun (2)

 

Eklenme Tarihi: 03 Haziran 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 03 Haziran 2014 18:23

One thought on “1. lige çıkan Siverek bedensel engellileri üzgün

  1. böyle bi başarıyı elde ettikleri için hepsini canı gönülden kutlarım.. memleketimizde hangi takım 1. ligde olmuş şimdiye kadar… asıl engelliler siz değilsiniz… bizimkilerin zihinleri engelli…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek'te trafik kazası: 1 ölü 2 yaralı

Siverek ilçesinde otomobilin şarampole devrilmesi sonucu 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. H. Taşçı (58) yönetimindeki 63 CH 824 plakalı otomobil, Siverek-Diyarbakır karayolunun 25. kilometresinde sürücünün direksiyon hakimiyetini yitirmesi üzerine şarampole yuvarlandı. Kazada sürücü H. Taşçı ile M. Taşçı (48) ve F. Timur (15) yaralandı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine kaza […]