Koyunlar tarlaya girdi kavgası: 4 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bağlı Üstüntaş köyü Çerçi mezrasında koyunların tarlaya girdiği iddiasıyla meydana gelen kavgada biri ağır 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, Siverek’e 13 kilometre uzaklıktaki Üstüntaş köyü Çerçi mezrasında yaşayan B.İ. ile A.İ. amcaoğlu olan 4 kişi arasında ekili araziye koyunların girdiği iddiasıyla başlayan tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüştü. Çıkan kavgada T.İ. isimli şahıs elinde bulundurduğu bıçakla A.İ. göğsünden yaraladı.

Köylülerin kavgayı ayırmasıyla olay yerine çağrılan ambulansla Siverek devlet hastanesine kaldırılan yaralılar tedavi altına alındı. Kavgada ağır yaralanan A.İ. isimli şahıs hayatı tehlikesinin bulunduğu gerekçesiyle Elazığ’da bulunan özel bir hastane sevk edildiği belirtildi. Olayla ilgili hastanede tedavileri tamamlanan T.İ. ile B.İ. isimli şahıslar gözaltına alındı.

Jandarma ekipleri köyde başka bir kavganın yaşanmaması için güvenlik önlemleri alarak olayla ilgili soruşturma başlattı.

koyunlar-tarlaya-girdi-kavgasi-4-yarali

 

 

Eklenme Tarihi: 10 Haziran 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 10 Haziran 2014 22:50

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Elektrik kesintisi protestosunda gerginlik

Şanlıurfa Siverek’te elektrik kesintilerini bahane ederek, yol kapatmaya çalışan çiftçilere, polis müdahale etti. Siverek ilçesinde elektrik kesintilerini protesto eden ve yol kapatmaya çalışan çiftçilere polis müdahale etti. Elektrik kesintileri nedeniyle tarlalarını sulayamadıklarını ve ürünlerinin kuruduğunu iddia eden bir grup çiftçi, Siverek-Şanlıurfa karayolu Mehmetçik Kavşağında toplandı. Burada bir süre bekleyen çiftçiler, barikat kurarak […]