Başkan Yılmaz ve Meclis üyelerinden Erdoğan’a destek

Siverek Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz Belediye Başkan yardımcıları ile AK Parti meclis üyelerinden oluşan bir gurup belediyeci ilçenin hürriyet caddesi üzerinde bulunan Lezgonun parkında bir araya gelerek Cumhurbaşkanlığı seçiminde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a destek vereceklerini belirten basın açıklaması yaptılar.

Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz’ın hazır bulunduğu basın açıklamasını okuyan Meclis Üyesi Murat Adkoşu yaptığı basın açıklamasında şu bilgilere yer verdi: “Türkiye’de yaşanacak değişim ve Siverek açısından anlamı Seçimlerin iki açıdan değerlendirilmesi gerektiği düşünmekteyim, “Bildiğiniz gibi Cumhurbaşkanı seçimine birkaç gün kaldı. Bu vesileyle yaklaşan Cumhurbaşkanı seçimi ile ilgili değerlendirmelerde bulunmak üzere sizlerle beraber olmak istedik. Bu seçimi iki açıdan değerlendirmek gerekir. Birincisi Türkiye’de yaşanacak büyük değişim. İkincisi ise bu önemli seçimin Siverek açısından taşıdığı anlamdır” “Her zaman söylediğimiz gibi yapılacak olan sadece bir Cumhurbaşkanı seçimi değildir. Bu seçimde ilk defa milletimiz devlet başkanını bizzat kendi oylarıyla seçecektir. 10 Ağustos’ta Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı Adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Çankaya Köşkü’ne uğurlayacağız.  10 Ağustos, Türkiye’nin değişimi ve gelişimi için tarihi bir gün olacaktır.”

‘Medeniyet yürüyüşünün sahibi milletimizden başkası değildir’

“Türkiye gelecek hedefleri olan büyük bir ülkedir”  “Ülkemiz, 2023 hedeflerine Milletin Adamı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde emin adımlarla yürümeye devam edecektir.  Hiç şüphesiz bu büyük medeniyet yürüyüşünün sahibi milletimizden başkası değildir. Çünkü biz bugüne kadar sadece milletle ve millet için siyaset yaptık. Milletimiz de her seçimde partimize bir önceki seçimden daha fazla oy verdi ve sahip çıktı.”

‘Seçimde elde edeceğimiz sonuç Siverek’in elini güçlendirecektir.

Bu seçim muhakkak ki Siverek için de son derece önemlidir. Bizler bu seçimde, Cumhurbaşkanı Adayımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Siverek’ten ten da güçlü bir destek çıkacağını düşünüyoruz. Bu seçimde yüzde 50’nin üzerinde bir oyla Siverek’in ‘ben de varım’ diyeceğini düşünüyoruz. Zira Cumhurbaşkanlığı seçiminde elde edeceğimiz sonuç, Siverek’in elini güçlendirecektir.”

‘Bu şehirde yaşayan herkesten destek istiyoruz.’

Son olarak aracılığınızla bir hususu daha ifade etmek istiyorum. Açık yüreklilikle söylemem gerekirse daha önce hangi partiye oy vermiş olursa olsun; dünya görüşü ne olursa olsun, memleketi, cinsiyeti, eğitimi, sosyal statüsü ne olursa olsun, bu şehirde yaşayan herkesten destek istiyoruz. Çünkü bu seçimde Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermek, sadece mazlum milletlerin kurtuluşuna, Türkiye’nin güçlenmesine ve milletimizin refahına oy vermek değildir. Aynı zamanda Siverek’in yarınlarına ve yediden yetmiş yediye bu şehirde yaşayan herkes için daha iyi bir geleceğe oy vermek demektir

Bu duygu ve düşüncelerle tüm hemşehrilerimize selam ve saygılarımı sunuyor; herkesi 10 Ağustos’ta sandık başına gitmeye ve milletimizin büyük yürüyüşüne katılmaya davet ediyoruz”

Basın açıklamasının ardından belediye Başkanı Yılmaz ile meclis üyeleri Cumhurbaşkanlığı seçimine maddi destek sunmak amacıyla ziraat bankasına giderek açılan yardım hesabına para yatırdılar.

baskan-yilmaz-ve-meclis-uyelerinden-erdogana-destek-aciklamasi baskan-yilmaz-ve-meclis-uyelerinden-erdogana-destek-aciklamasi (2)

 

Eklenme Tarihi: 07 Ağustos 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2014 22:18

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Vatandaşlara 'Koruyucu Aile Olun' çağrısı

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı tarafından korunmaya muhtaç çocukların öncelikle öz ailesi yanında bakımı bu mümkün değilse Koruyucu Aile, Evlat Edindirme, Ayni Nakdi Yardım hizmetinden yararlandırılması ilkesi benimsenmiştir. Fakat alınabilecek bu tedbirlerin çözüm üretmemesi durumunda en son çare olarak kuruluş bakımı hizmeti tercih edilmektedir. Kuruluş bakımı Ülkemizde çok sayıda çocuğun […]