Başkan Yılmaz, Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığını erken kutladı

Cumhurbaşkanlığın seçimine saatler kala adayların taraftarları çalışmalarını hızlandırdı.

AK Parti İlçe Başkanlığın Cumhurbaşkanlığı seçimi dolayısıyla kırsal ve Mahalle muhtarlarıyla düzenledikleri toplantıda muhtarlardan destek talebinde bulundu.

Yenişehir Mahallesinde bulunan Eyüp Cenap Gülpınar gençlik merkezinde düzenlenen toplantıda konuşan İlçe Başkanı İlhan çelik Başbakanın Türkiye’ye yapmış olduğu hizmetlerin yanı sıra Barış sürecinin mimarı olduğunun altını çizerek muhtarlardan Cumhurbaşkanlığı seçimi için Cumhurbaşkanı adayı Başbakana destek istedi.

İlçe Başkanından Sonra katılımcı muhtarlara bir konuşma yapan Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz Belediye hizmetlerini anlattıktan sonra şunları kaydetti: “Rahmetli Adnan Menderes haykırarak söz milletin demişti, Halkın adamı uzun adam Başbakanımız Erdoğan yeter diyerek söz de karar da milletin dedi. Ben yeni süreçte sözde kararda milletin olacağını milletin tercihinin Başbakan Erdoğan olacağını eminim. Bunun için şimdiden Sayın Başbakanımızın Cumhurbaşkanlığını kutluyor millete hayırlı olmasını diliyorum” dedi. (Haber: Şükrü Dolaş – Mevlüt Bayraktar)

baskan-yilmaz-erdoganin-cumhurbaskanligini-erken-kutladi (3) baskan-yilmaz-erdoganin-cumhurbaskanligini-erken-kutladi (2) baskan-yilmaz-erdoganin-cumhurbaskanligini-erken-kutladi (1)

 

Eklenme Tarihi: 08 Ağustos 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2014 22:15

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek Devlet Hastanesine yeni cihaz

Siverek ilçesinde bulunan 200 yataklı devlet hastanesinde bazı tıbbi cihazlar bulunmadığı için hastaneye gelen hastalar çevre il hastanelerine gönderilmek zorunda kalınıyordu. Hastalıkların teşhis edilmesinde büyük önem taşıyan MRI cihazı bulunmadığından hastalar çekimleri için Şanlıurfa ve Diyarbakır’a gitmek zorunda kalan vatandaşlar cihazın gelmesiyle MRI çekimleri için hastalar artık çevre il hastanelerine […]