Siverek’te trafik kazası: 4 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen kazada takla atan otomobil içinde bulunan dört kişi yaralandı.

Kaza, saat 17.30 sıralarında Siverek – Diyarbakır kara yolunun 20. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgilere  Hadi İ. yönetiminde  bulunan  63 YA 509 plakalı araç Diyarbakır istikametinden Siverek  istikametine seyir halinde iken,  Siverek Diyarbakır karayolunun 20 kilometresi Kartal köyü yakınlarında sürücünün direksiyon hâkimiyetini yitirmesi sonucu yoldan çıkarak şarampole yuvarlandı. Meydana gelen trafik kazasında araç içinde bulunan Mehmet (67) Hadi (38) Cenap (34) ile Gurbet (17) İ. yaralandı.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine kaza yerine 112 sağlık ekipleri ile itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla Siverek devlet hastanesine kaldırılıp tedavi altına alındı. Kaza yerine gelen polis ekipleri çevrede yeni bir kaza yaşanmaması için güvenlik önlemleri aldı. 

Kazayla ilgili soruşturma devam ederken yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

siverekte-trafik-kazasi-4-yarali-3 (1) siverekte-trafik-kazasi-4-yarali-3 (2)

 

Eklenme Tarihi: 16 Ağustos 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2014 19:15

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Alo 112 Acil, Yetişin Eşek Doğuruyor

Yazının başlığı sizlere şaka gibi gelebilir. Oysa yaşanmış bir olaydan alınmış bir başlıktır. Yazımda asıl ve dikkat çekmek istediğimiz konu, bizim için hayati önem taşıyan canımızı, malımızı kurtaracak insanları ve kurumları nasıl boşa yere oyalayıp insan yaşamını nasıl tehlikeye attığını vurgulayıp, insanlarımız arasında bu konuda duyarlılık oluşturmayı amaçlıyorum. Yer Siverek […]