AK Parti Siverek’te kongre tarihi açıklandı

AK Parti Siverek teşkilatı yapılacak kongre öncesi teşkilat yönetimi ile bir danışma toplantısı yaptı. Toplantının ardından bir basın açıklaması yapılarak kongre tarihi açıklandı.

İlçenin Güney mahallesinde bulunan teşkilat binası toplantı salonunda bir araya gelen teşkilat üyeleri kongre tarihinin belirlenmesi ve üyelerin belirlenmesi konusunda fikir alış verişinde bulundukları bildirildi. Toplantıya İlçe Başkanı İlhan Çelik, ilçe teşkilat yöneticileri, kadın kolları, gençlik kolları ve bazı mahalle temsilcileri katıldı.

Toplantı sonrasında gazetecilere açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı İlhan Çelik ilçe kongresi hakkında bilgi verdi. Çelik 19 Ekim tarihinde delege, 30 Kasım tarihinde ise ilçe başkanlık ve yönetim seçimlerinin gerçekleşeceğini ifade ederek şunları kaydetti:

“Bugün ilçe yönetimi, kadın ve gençlik kolları başkan vekilleri ile bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. Bu istişare toplantımızda hem kongre ve hem de delege seçimleri ile ilgili genel istişarelerde bulunduk. Dün Şanlıurfa’da gerçekleştirdiğimiz ilçe toplantılarında Siverek delege ve kongre seçim tarihlerini belirledik, delege seçimlerimizi 19 Ekimde, kongremizi de 30 Kasım tarihinde yapmayı kararlaştırdık. Bizim arzu ettiğimiz parti üyelerimizin 19 Ekimde gerçekleşecek olan delege seçimlerinde sandığa gitmeleridir, müteakiben seçilen delegelerde 30 Kasımda ilçe başkanlığını seçecek” dedi.

Bir gazetecinin Çelik’e “İlçe başkanlığına yeniden aday olacak mısınız?’ sorusuna “Değerli arkadaşlar biz hiçbir zaman teşkilatımızla birlikte bu görev isteyip de bu göreve gelmiş insanlar değiliz. Büyüklerimiz, genel merkezimiz, teşkilat başkanımız, il başkanımız, vekilimizin koordinasyonunda istişaresinin mutabakatında böyle bir görev verildiğinde de Siverek’e hizmet etme noktasında elimizden ne geliyorsa onu icra edeceğimi ifade edeyim. Şunu da ifade etmek lazım siyasetçilerin en fazla kullandığı ifade şudur bana görev verilsin veya verilmesin ben partinin hizmetkârı olacağım hatta bazı insanlar ben partinin çaycısı olacağım ifadeleri kullanıyorlar ama görüyoruz ki bu sözünü yerine getirebilecek çok az insan olduğunu ifade etmek istiyorum. Biz görevimizin ve sorumluluğumuzun bilincindeyiz, bu anlamda bu görev verilsin veya verilmesin bunu katiyen vurgulamak istiyorum ve bunu Siverekli hemşerilerimizde iyi bilsin ben asla ve asla partimden kopmayacağım, partiden asla ve asla görev için, mevki için herhangi bir kızgınlığa girmeyeceğimi ifade ediyorum. Neticede bu böyle olsa dahi ömür boyu bu koltukta oturacak değiliz.  Gençlik ve kadın kollarının görevde kalıp kalmayacağı değerlendirmesi genel merkez nezdinde şu şekilde yapılır; yapılan seçimlerdeki başarıyı göz ününe alıyorlar, il teşkilatı ile uyum ve bölge milletvekilleri arasında ki uyum bunları bir araya getirdiğinde ilçe başkanlığının görevinin devamı ile devamsızlığı arasında bir değerlendirme ortaya çıkıyor. Hemşehrilerimize 19 Ekim delege ve 30 Kasım ilçe başkanlığı seçimleri şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

2 saat sürdüğü belirtilen toplantı dilek ve temennilerin ardından sona erdiği ifade edildi. (Haber: Cuma Sarı)

ak-parti-siverekte-kongre-tarihi-aciklandi ak-parti-siverekte-kongre-tarihi-aciklandi (1)

 

Eklenme Tarihi: 16 Ekim 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2014 22:32

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gencer Siverek’te

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Seyfettin Gencer Siverek’e gelerek Belediye Başkanı Yılmaz ile görüştü. Gencer beraberinde daire personeli ile birlikte Başkan Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Başkan Yılmaz, Gencer ve Siverek Belediyesi Meclis imar komisyonu üyeleri ile beraber Cudi Paşa konağında bir süre görüştü. Heyet daha sonra belediye […]