Siverek Belediyesinden mesire alanı çalışmaları

Siverek belediyesi tarafından Şanlıurfa karayolu üzerinde bulunan daha önce atıl durumda bulunan yüzme havuzu mesire alanı vatandaşların hizmetine girdi.

            Siverek Belediye Başkanı Hasan Baydilli Olimpik Yüzme havuzu mesire alanında incelemeler yaparak çalışmaların devam ettiğini belirten Baydilli:

“Daha önce belediyemiz tarafından atıl durumda bulunan havuz içerisindeki mesire alanında bakım onarım çalışmaları başlattık. Bu çalışmaların sona ermesiyle hafta sonu vatandaşlarımızın piknik ve dinlenme yerleri olarak hizmetine sunduk. Mesire alanımızda ihtiyaçlar doğrultusunda çeşme ve çocuklar için oyun parkları kurarak kullanıma açtık ayrıca mesire alanı için 600 metre uzunluğunda bir oto park ve parkın çevresini asfalt yola gelen kısmını çimlendirip güzel bir görünün sağlayacağız” dedi. (Haber: Mevlüt Bayraktar)

siverek-belediyesi-mesire-alani-calismalari (2) siverek-belediyesi-mesire-alani-calismalari (1)

 

Eklenme Tarihi: 27 Ekim 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 13 Mayıs 2021 17:36

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Devlet milyonluk yatırım yapıyor kaldırım yapamıyor!

Siverek oldum olası üvey evlat muamelesi görüyor. Ya da benim gibi düşünenlerin mojistik yetim duyguları üvey evlat eziklik duygusu yaşıyor.      Siverek’in 1926 yılında ilçe yapılarak yetim bırakıldığını ve Büyükşehir statüsüyle hepten eli kolu bağlı duruma getirildiğini düşünenlerdenim.     Hal böyle olunca Siverek’in hak ettiği hizmetleri alamadığını düşünüyorum. Büyükşehir yasasıyla […]