
Haber: Yusuf Eyyüp Sarı – Şanlıurfa’nın Bozova ilçesinde tefecilik operasyonunda onlarca senet ve evrak ele geçirilirken 1 şüpheli gözaltına alındı.
Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, tefecilik olaylarına karşı takip ve mücadelenin kararlılıkla sürdüğünü belirtti.
Bu kapsamda, jandarma ekiplerince Bozova’da belirlenen adrese operasyon düzenlendiğini belirten Şıldak, aramalarda 81 boş senet, 57 bin lira ile 35 bin lira yazılı 2 senet, 7 tapu senedi, 1 alacak verecek yazılı beyanname, 1 diz üstü bilgisayarı, 1 cep telefonu, 1 ruhsatsız tabanca, 3 şarjör ile 37 merminin ele geçirildiğini bildirdi.
Şıldak, operasyonda 1 şüphelinin yakalandığını kaydetti.
Haber Merkezi - Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, bir lisede meydana gelen silahlı saldırı…
Haber: Cuma Sarı - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti grup toplantısında yaptığı konuşmada Şanlıurfa'nın…
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir okulda dün yaşanan silahlı saldırının ardından benzer bir olay da Kahramanmaraş’ta…
Haber: Cuma Sarı - Kahramanmaraş’ta bir ortaokulda meydana gelen silahlı saldırı paniğe neden oldu. Olayda…
Haber: Cuma Sarı - Şanlıurfa Valiliği, Siverek ilçesindeki okul saldırısına ilişkin 1 kişinin gözaltına alındığını,…
Haber: Cuma Sarı - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde silahlı saldırının yapıldığı Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik…