
Haber: Cuma Sarı – Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kaçak silah operasyonunda gözaltına alınan 5 şüpheliden 2’si tutuklanırken 3’ü serbest bırakıldı.
Şanlıurfa Valiliği’nden yapılan açıklamada, 6136 sayılı ateşli silahlar ve bıçaklar kanununa muhalefet edenlere yönelik çalışma başlatıldı.
Bu kapsamda Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) ile Karacadağ ve Bucak Jandarma Karakolu, 4 adrese eşzamanlı operasyon düzenledi.
Adreslerde yapılan aramalarda, 4 kalaşnikof piyade tüfeği, 1 mauser piyade tüfeği, 4 kalaşnikof şarjörü, 266 farklı çap ve ebatta fişek, 1 ruhsatsız av tüfeği ile 1 tabanca şarjörü ele geçirildi.
Operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.
Jandarmadaki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen 2 şüpheli tutuklanırken 3 kişi serbest bırakıldı.
Haber: Cuma Sarı - Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde seyir halindeki araçtan düşen anne ile küçük kızı…
Siverek’te Milli Aile Haftası kapsamında “3 Kuşak Bir Aile Sofra Buluşması” etkinliği düzenlendi. Siverek Belediyesi…
Haber: Cuma Sarı - Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde serinlemek için dereye giren 13 yaşındaki çocuk boğulma…
Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, AK Parti Siverek İlçe Başkanı Cengiz Özeyranlıoğlu ve teşkilat…
Haber Merkezi - Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda bayramların…
Haber Merkezi - Siverek Belediyesi, Kurban Bayramı hazırlıkları kapsamında kurban kesim alanı olarak belirlenen canlı…