İstanbul Siverek Kültür ve Dayanışma Derneğince geleneksel olarak 2.’si düzenlenecek olan Şanlıurfa Siverek Tanıtım Günlerinin 13–14 Eylül 2014 tarihlerinde Kadıköy Göztepe özgürlük parkında yapılacağı bildirildi.
İstanbul Siverek Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından geleneksel hale getirilmek istenen etkinlikte el sanatları, yöresel ürünler, ilimize has yemekler, bölgeden günlük olarak gönderilen sebze, meyve, kuru gıda gibi ürünlerin satışı yanı sıra bölgemizin yetiştirdiği sanatçıların eserleri de sergilenecek ve imza günleri yapılacağı ifade edildi.
Şanlıurfa ve Siverek saz ekiplerinin eşliğinde mahalli sanatçılarında sahne alacağı tanıtım günlerinin, yöresel folklor ekiplerince bölgeye ait oyunlar ile şölen havasında geçmesi bekleniyor.
Dernek Genel Sekreteri Halil Yoğunlu muhabirimize yaptığı açıklamada, “13–14 Eylül tarihleri arasında düzenleyeceğimiz Siverek Tanıtım Günleri için alanda 50 çadır kurmayı planlıyoruz. Tanıtım günlerimizde mahalli sanatçılarımızın müzik ziyafetinden, imza günlerine kadar birçok etkinlik olacak. Bu konuyla ilgili olarak bilgi almak isteyen hemşehrilerimiz 0530 1184301 – 0216 3372563 numaralı telefonlarda bizlere ulaşabilirler. İstanbul’da memleket havasını soluyarak hasret gidermek isteyen tüm hemşehrilerimiz davetlidir. Birlikteliğimiz bizlere güç katacaktır” dedi.

Haber: Cuma Sarı - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde otomobilin çekiciye arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada…
Haber: Cuma Sarı - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde TIR'ın otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada…
Haber: Cuma Sarı - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde Yeni Parti İlçe Başkanlığı yönetim kurulunun görev dağılımı…
Haber: Cuma Sarı - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde otomobilin şarampole devrilip takla attığı kazada 2 kişi…
Haber: Cuma Sarı - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde akraba aileler arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralandı.…
Haber: Cuma Sarı - Şanlıurfa'nın Siverek ilçesinde hayvan otlatırken yakınına yıldırım isabet eden 16 yaşındaki…