
Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneğince hazırlanan turizmin geliştirilmesi için yapılması gerekenleri içeren proje, Siverek Kaymakamlığına sunuldu.
Kaymakam Vural Karagül’ü makamında ziyaret eden derneğin Onursal Başkanı Koçali Aymaz ile beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Karagül’e projeyi anlattı.
Karagül, bölgede turizm yatırımının arttırılması için gayret göstereceklerini belirterek, şunları kaydetti: “Tüm sivil toplum kuruluşları ve bölgenin kanat önderlerinden proje önerilerini bekliyoruz. Kaymakamlık olarak bölgenin turizme kazandırılması gereken değerlerine katkı sunuyoruz. Kırsalda kalkınmanın sağlanması için ciddi çalışmalar yapacağız. Öncelikle uygulanacak projelerde fikir birliğini oluşturup yatırımları yapmak istiyoruz.”













