09.11.2026 | 02:09 | SİVEREK
☀ Siverek Hava Durumu
Reklam Alanı Reklam Alanı
Eğitim

Bir okul daha kütüphaneye kavuştu

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu hayırseverlerin yardımıyla kütüphaneye kavuştu.

Okul idaresi ve öğrencilerin girişimiyle başlatılan kütüphaneye Büyükşehir Belediyesi tarafından 4 kitaplık, 4 masa, 4 puf, 16 sandalye ve bir miktar kitap gönderilirken Siverek İmam Hatipliler Derneği tarafından 2 bin lira değerinde kitap bağışlandı.

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi tarafından 5 bin liralık kitap gönderilirken okul öğretmenleri tarafından ise 3 bin 500 lira değerinde kitap bağışlandı.

Kitapların okulda oluşturulan komisyon tarafından hazırlanan liste doğrultusunda bağışlandığı belirtilirken kütüphaneye alımların süreceği bildirildi.

Siverek Kaymakamı Mustafa Çiftçiler

Okulda düzenlenen törenle yapılan açılış törenine Kaymakam Mustafa Çiftçiler, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, idareciler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Okul idaresince yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı: “Kütüphanemiz okul saatleri boyunca tüm teneffüslerde Türkçe öğretmenleri tarafından öğrencilere hizmet vermekte. Kitap alışverişleri bilgisayar programı ile yapılmakta olup kitap teslim etme 5 saniye, kitap alma 5 saniye gibi kısa sürede gerçekleşmektedir.”

Reklam
OKUYUCU KATKILARI

Yorumlar

💬 Henüz yorum yapılmamış.

Bu haber hakkındaki düşüncelerinizi ilk paylaşan siz olun.

Yorumunuzu Yazın

Görüşlerinizi bizimle paylaşın.