
Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde alacak verecek nedeniyle çıkan silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybederken bir kişi ağır yaralandı.
Olay, Kale Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, iki grup arasında alacak verecek meselesi nedeniyle tartışma yaşandı.
Bir süre sonra büyüyen tartışma, silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada henüz kim tarafından ateşlendiği belirlenemeyen tabancadan çıkan mermiler, Yılmaz Güzen ve Ömer Işık’a isabet etti.
Mahalle sakinlerinin durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirmesi üzerine bölgeye çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi.
Yaralılar, sağlık ekiplerince Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.
Hayati tehlikesi bulunan yaralılardan Yılmaz Güzen Şanlıurfa’ya sevk edilirken Ömer Işık doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.
Işık’ın vefat haberini alan yakınları acil serviste sinir krizi geçirirken hastanede yoğun güvenlik önlemi alındı.
Polis, olayın ardından kaçan zanlıları bulmak için çalışma başlattı.













