09.11.2026 | 01:35 | SİVEREK
☀ Siverek Hava Durumu
Reklam Alanı Reklam Alanı
Siverek

Siverek’te 55 kilo esrara, 3 gözaltı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele ekiplerinin yaptıkları yol denetiminde bir yolcu otobüsü ile kaçan bir otomobilde uyuşturucu madde ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre ilçenin Selimpınar mahallesinde yol denetimi yapan polis ekipleri Diyarbakır istikametinden gelen bir otomobili durdurmak istedi. Dur ihtarına uymayan otomobil kontrol noktasından kaçmaya çalıştı yapılan kovalamaca sonucunda otomobil kontrol noktasından yaklaşık 500 metre uzakta Mehmetçik kavşağında yakalandı. Otomobilde yapılan aramada 49 kilo 60 gram esrar ele geçirildi. Araç sürücüsü İ.K ile araçta bulunan M.K isimli bayan gözaltına alındı.

Öte yandan aynı istikamete yapılan denetimlerde Diyarbakır istikametinden gelen bir yolcu otobüsünde narkotik köpeğinin yardımıyla yapılan aramada yolculardan E.B isimli yolcunun valizinde 6 kilo 760 gram uyuşturucu madde ele geçirildi.

İki ayrı operasyonda  toplamda 55 kilo 820 gram  uyuşturucu  ele  geçirildi. Gözaltına alınan bir bayan üç kişinin ifadelerinin ardından adli mercilere sevk edileceği belirtildi.

siverekte-uyusturucu-operasyonu

Reklam
OKUYUCU KATKILARI

Yorumlar

💬 Henüz yorum yapılmamış.

Bu haber hakkındaki düşüncelerinizi ilk paylaşan siz olun.

Yorumunuzu Yazın

Görüşlerinizi bizimle paylaşın.