Şanlıurfa AK Parti Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar ile Belediye Başkanı Avukat Resul Yılmaz Siverek’çe yapımı devam eden küçük sanayi sitesi yapı kooperatifi inşaatını gezerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Milletvekili Gülpınar ile Belediye Başkanı Yılmaz Şanlıurfa kara yolu üzerinde yapımı devam eden Sınırlı Sorumlu Siverek Yeni Sanayi Kooperatifi tarafından devlete ait 100 bin metre kare arazi üzerinde yapımı devam eden yeni sanayi sitesinde 260 iş yeri, cami, kafeterya ve sosyal alanlar yer aldığı inşaat alanında incelemelerde bulunan milletvekili Gülpınar ile Belediye Başkanı Yılmaz çalışmalar hakkında Kooperatif Başkanı Kafur Ordu’dan bilgi aldı.
Kooperatif Başkanı Ordu çalışmaların büyük bir hızla devam ettiğini belirterek Milletvekili ve belediye Başkanından destek istedi.
Milletvekili Gülpınar Siverek için yeni ve hayırlı bir dönemin başlandığına dikkat çekerek Siverek’in gelişmesi için ellerinden gelen tüm çabayı göstereceklerini belirtti.













