10 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi Barış ve Demokrasi Partisi, Demokratik Bölgeler Partisi ile Halkların Demokratik Partisi ilçe teşkilatları adayları Selahattin Demirtaş için seçim destek arayışlarına başladı.
BDP Siverek ilçe teşkilatı Cumhurbaşkanlığı seçimleri için adayı Selahattin Demirtaş’a destek olmak amacıyla ilçede faaliyet gösteren Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneği, Siverek Kuyumcular Derneği, Siverek Madeni Eşya ve Sanatkârlar Derneği, Siverek Gençlik Platformu ile bir araya geldi.
İlçenin Hasan Çelebi mahallesinde bulunan Gümrük Hanı’nda bulunan Siverek’i İl Yapma ve Kalkındırma Derneğinde STK temsilcileriyle bilgi alışverişinde bulunan heyet Demirtaş’ın seçim vizyonunu anlattı.
Toplantıda BDP Siverek İlçe Teşkilatı Başkanı İbrahim Ayyıldız yaptığı açıklamada şunları kaydetti: Cumhurbaşkanı adayımız olan Selahattin Demirtaş’a destek vermek amacıyla bizde ilçedeki STK’ları ziyaret ederek seçilmemiz halinde hedeflerimizi anlattık, 10 ağustos seçimlerinde halkların seçeceği bir adayımız bulunmaktadır, bu seçimlerin barış ve kardeşlik adına hayırlı olmasını diliyorum’’




Yorumlar
Bu haber hakkındaki düşüncelerinizi ilk paylaşan siz olun.
Yorumunuzu Yazın
Görüşlerinizi bizimle paylaşın.