Hemşireler ve Ebeler Haftası kutlandı

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) Siverek Temsilciliği tarafından Hemşireler ve Ebeler Haftası dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Cudi Paşa Konağı gerçekleştirilen programda sağlık çalışanları, davul zurna eşliğinde halay çekerek eğlendi.

Sağlık-Sen Siverek Temsilcisi Sefer Şenateş, yaptığı açıklamada, Hemşireler ve Ebeler Haftası’nın Anneler Günü kutlamalarının hemen ertesine denk geldiğini hatırlatarak, “Sağlık hizmetlerinin sunumunda etkin bir rol oynayan mesleklerini büyük bir fedakarlıkla yetine getiren insan hayatının kutsallığını farkında olarak sabır ve üstün gayret ve sevgiyle ile çalışan hemşirelerimizin ebelerimizin bu anlamlı gününü en içten dileklerimle kutluyorum” dedi.

Etkinliğe katılan Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, sağlık çalışanlarına karanfil dağıttı. Yılmaz, “Sağlık konusunda önemli bir görev üstlenen, sabır ve özveri ile, insan hayatı için gece gündüz demeden çalışan tüm hemşirelerimizin Hemşireler Günü’nü kutluyorum” diye konuştu.

 

Eklenme Tarihi: 16 Mayıs 2017 – Son Güncelleme Tarihi: 16 Mayıs 2017 08:27

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Kaçak odun kesenlere para cezası uygulandı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde kaçak ağaç kesildiği ihbarı alan Jandarma, kaçak ağaç kestikleri belirlenen 2 kişiye 10 bin lira para cezası uyguladı. Edinilen bilgilere göre, Diyarbakır’ın Çermik ilçesinden Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine ormandan kaçak kesilmiş ağaç sevkıyatı yapılacağı bilgisine ulaşan İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yolda arama noktası oluşturdu. Arama noktasında plakaları belirlenemeyen […]