Siverek’te Gençlerin Kavgasında Kan Aktı: 1 ağır yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen bıçaklı kavgada bir genç kalbine aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralandı.
Kavga, saat 20.00 sıralarında Hürriyet caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre ilçenin Hürriyet Caddesi PTT şubesinin önünde meydana gelen olayda bir pizzacıda işçi olarak çalışan Y.K. (18) ile aynı cadde üzerinde bir tantunicide çalışan M.A. (18) arasında henüz belirlenmeyen bir nedenle tartışma başladı.

Sözlü başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. İddiaya göre M.A isimli şahıs yanında bulundurduğu bıçakla Y.K. isimli şahsı iki yerinden bıçakladı. Bıçaklardan biri şahsın kalbinin üzerine gelmesi sonucu şahıs ağır yaralandı.

Ambulansla Siverek Devlet Hastanesine kaldırılan Y.K. isimli şahsın durumunun ciddiyetini koruduğu belirtilirken, olayın zanlısı olduğu iddia edilen M.A polis tarafından gözaltına alınarak ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Polis olayla ilgili soruşturmanın devam edildiğini belirtti.

Bir önceki haber : Siverek’te Kardeş Aile Projesi

siverekte-genclerin-kavgasinda-kan-akti-1-agir-yarali

 

Eklenme Tarihi: 11 Aralık 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2014 14:57

One thought on “Siverek’te Gençlerin Kavgasında Kan Aktı: 1 ağır yaralı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Bitkiler konuşur mu?

İletişim kurabilmenin en kolay yolu konuşmaktır. Derler ki: “İnsanlar konuşa konuşa, hayvanlar koklaşa koklaşa anlaşır” cümlesine belki kafiyeli olmayacak ama bitkilerin de “Uçucu Organik Bileşikler” yoluyla konuştuklarını ekleyebiliriz. Gelişen kitle iletişim araçlarının iletişimdeki rolü tartışıladursun; bu gelişime paralel insanların daha da yalnızlaştığı ruhsal ve duygusal anlamda yalnızlığa itildiği artık bir […]