IHH’dan Siverek’teki Suriyelilere Gıda Yardımı

İnsani Yardım Vakfı (İHH) Suriye’deki iç savaştan dolayı Siverek ilçesine yerleşen Suriyeli ve Kobanili yetim çocukların yaşadığı 40 aileye gıda yardımında bulundu.

İHH Vakfının yetimler için ilçeye gönderdiği 40 yardım paketini hak sahiplerine ulaştıran Siverek temsilcisi Ramazan Baylan yaptığı açıklamada şunları kaydetti:

“Suriye’deki savaştan dolayı yüz binlerce insan yaşadığı topraklardan ayrılarak mülteci konumuna düştü. Bu insanların büyük bir kısmı ilçemiz Siverek’e yerleşti. IHH Siverek temsilciliği olarak ilçemizde ikamet eden yüzlerce Suriyeli aile tespit ettik. İlçede tespit ettiğimiz 40 yetim ailenin çocuklarının gıda ihtiyacını İHH Şanlıurfa temsilciğine ilettik. Temsilciliğin gönderdiği gıdaları da bugün hak sahiplerine teslim ettik” dedi. (Haber: Şükrü Dolaş)

Bir önceki haber : Köy ilkokulu öğrencilerinden Erkal’a ziyaret

ihhdan-siverekteki-suriyelilere-gida-yardimi

 

Eklenme Tarihi: 16 Aralık 2014 – Son Güncelleme Tarihi: 17 Aralık 2014 20:04

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek Belediyesi İlçeyi Çiçeklerle Donattı

Siverek Belediyesi tarafından yapılan çiçek ekim çalışmaları ile kent merkezi çiçek bahçesine dönüştürüldü. Park ve yeşil alan sayısını artıran Siverek Belediyesi, şehir merkezinde yer alan cadde ve ana yollarda bulunan orta refüjleri de çiçeklerle donatarak ilçe halkına görsel bir şölen sunuyor. Mevsimlik çiçek dikimine devam Siverek Belediyesi şehir içi parklara, yeşil […]

Benzer Haberler