Eğitim-Sen Siverek Temsilciliğinden basın açıklaması

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesinde bazı okullarda yaşanan ısınma sorunuyla ilgili Siverek Eğitim-Sen Temsilciliği Basın Metni yayımladı.

Yayımlanan basın bildirisinde şu bilgilere yer verildi: “Yusuf Sami Anadolu İmam Hatip Lisesi 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında hizmete girmiştir, Okul 1200 öğrenci ve 60 öğretmen ile eğitim-öğretime devam edip, geçtiğimiz hafta sonu da okulda açık öğretim lisesi sınavları yapılmıştır.

Ancak okulun doğal gaz sistemi henüz çalışmadığından dolayı kaloriferler yanmamaktadır. Okul idaresinin tüm çabalarına rağmen henüz sorun giderilememiş olup, havaların daha da soğumaya başladığı bu kış şartlarında, büyük sıkıntılar yaşanmaktadır. Öğrenci ve öğretmenlerimize sağlıklı bir eğitim-öğretim ortamının oluşturulması için yetkililerin acilen üzerlerine düşen görevleri yerine getirmeleri gerekmektedir” denildi. (Haber: Lütfü Yalgı)

Önceki haberimiz : Karayolunu Sel Bastı: 4 Araç Kaza Yaptı

egitim-sen-siverek-temsilciliginden-basin-aciklamasi-2

 

Eklenme Tarihi: 06 Ocak 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 15 Ocak 2015 10:02

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek Belediyesi gece boyunca mesai yaptı

Siverek Belediyesine bağlı ekipler, sağanak şekilde başlayarak şiddetini arttıran yağmurun vatandaşların can ve mal güvenliğini korumak amacıyla gece boyunca mesai yaptı. Yağmurun şiddetini arttırmasıyla Fen İşleri ve Temizlik İşleri müdürlüğüne bağlı ekipler ile Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesine bağlı ekipler gerek kırsal alanda gerekse merkez mahallelerde yaşanacak su taşkınlarının halka zarar vermemesi […]