Siverek Türk Telekom Lisesinde Kitap Kampanyası

Siverek Türk Telekom Lisesi öğretmenleri okul kütüphanelerini güçlendirmek amacıyla kitap toplama kampanyası başlattı. Okulun edebiyat öğretmeni Yunus Güzel internet ortamında “aydınlık geleceğime köprü olur musunuz?” sloganıyla kitap kampanyası başlattı.

Kampanyaya verilen desteğin kendilerini çok memnun ettiğini belirten Güzel, bir çok ilden kendilerine kitap gönderildiğini söyledi. Güzel açıklamarına şöyle devam etti: : “Kampanyamızı internet ortamında paylaşmamızın ardından, kütüphanemize yaklaşık iki bin kitap gönderildi. Kampanyamıza gelen kitapların bazıları ilk ve orta okul düzeyinde olduğu için bu kitapları diğer okullarımıza gönderdik. Kitap kampanyasını yıl boyunca devam ettirmeyi düşünüyoruz” dedi.

 

_DSC0057 _DSC0061

 

Eklenme Tarihi: 18 Eylül 2013 – Son Güncelleme Tarihi: 06 Kasım 2014 14:06

2 thoughts on “Siverek Türk Telekom Lisesinde Kitap Kampanyası

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Saman Yüklü Kamyon devrildi 3 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek İlçesi Viranşehir yolu üzerinde saman yüklü kamyonun devrilmesi sonucu 3 kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre; Viranşehir istikametinden Siverek şehir merkezine seyir halinde olan 63…339 plakalı kamyon aşırı yük ve dikkatsizlik sonucu Yoğurtçuk köyü yakınlarında devrildi. Sürücüsü belirlenemeyen kazada Sedat Kuşamaç, Remzi Çiçek, Serdar Çiçek yaralandı. Yaralılar 112 acil servis […]