Ak Parti Milletvekili Uslu Ve Vali Güvenç Siverek’te

 AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, Vali Celalettin Güvenç ve beraberindekiler çeşitli temaslarda bulunmak üzere Siverek ilçesine geldi.

İlçedeki programlara Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu ve Vali Celalettin Güvenç’in yanı sıra İl Milli Eğitim Müdürü Metin İlci, İl Müftüsü İhsan Açık, İl Özel İdare Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu katıldı. İlçeye gelen Uslu ve Güvenç Gaziler Günü münasebeti ile verilen yemek için Belediye Sosyal Tesisleri Cudi Paşa konağına geçti. Ardından Mehmetçik ilköğretim okulu ve Dumlupınar ilkokuluna geçen Uslu ve Güvenç burada yapımı tamamlanan Zenginleştirilmiş Kütüphane açılışlarına katıldı. Açılış öncesi protokolü minik öğrenciler çiçeklerle karşıladı.

Köy yollarının beton yapılma çalışmalarını yerinde incelemek üzere yola çıkan heyet, Hamamören köyünde yemek yiyerek köylüleri ziyaret edip sorunlarını dinledi. Yol yapımı devam eden Gürbüzler köy yolunu inceleyen Uslu ve Güvenç çalışmalar hakkında ilçe Kaymakamı Hamza Erkal’dan bilgi aldı. Buradaki incelemelerin ardından Uslu ve Güvenç beraberindekilerle Restorasyonu tamamlanan Hayriye camisinin açılışı için şehir merkezine dönüp açılışı gerçekleştirdi.

Milletvekili Uslu burada yaptığı kısa konuşmasında dedesinin restorasyonu tamamlanan camide imam olarak görev yaptığını görevi sırasında Hacca gidip orda vefat ettiğini anlatarak camiinin vatandaşlara ve camii cemaatine hayırlı olmasını diledi. Vali Güvenç ise geçmişte bu camilerimizi camları kapıları kırık bir şekilde görüyorduk cemaati olmayan camilerimiz oluyordu camiler Allah’ın evidir korumamız gerekiyor bu anlamda camimizin restorasyon çalışmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.

Konuşmaların ardından camii içini gezen heyet engellilere hediye edilen tekerlekli sandalye programı sonrası ilçeden ayrıldılar.

foto-galeri-tiklayiniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Milletvekili Uslu ve Vali Güvenç'in Temasları (Foto Galeri)