Nüfus Müdürlüğü Sınav Günü İşlem Yapacak

19 yıl sonra Siverek ilçesinde Yüksek Öğretime Geçiş Sınavının yeniden yapılmasının sevinci devam ediyor. Sınavın yeniden ilçede yapılmasının ardından, sınav günü Siverek Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü’de nüfus cüzdanını kaybeden veya yeniden almak isteyen adaylar için açık tutulacağı belirtildi.

Şanlıurfa Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada şu bilgilere yer verildi:

“15 Mart 2015 tarihinde yapılacak olan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavına katılacak adaylardan nüfus cüzdanını kaybeden ve yeniden almak isteyenler için sınavın yapılacağı 15 Mart 2015 Pazar günü sınav merkezi bulunan ilçe nüfus müdürlükleri açık tutulacaktır. Bu kapsamda; ilimizde sınav merkezi bulunan Birecik, Siverek, Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü ilçe nüfus müdürlükleri 15 Mart 2015 Pazar günü sabah saat: 07.00-10.15 arasında açık bulundurulacaktır.”

 

Eklenme Tarihi: 11 Mart 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 11 Mart 2015 16:45

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Gençlik Kollarından Kaymakam Erkal’a Ziyaret

AK Parti Siverek Gençlik Kolları Başkanı ve üyeleri İlçe Kaymakamı Hamza Erkal’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü. Geçtiğimiz günlerde yapılan olağan kongrenin ardından başkan seçilen ve yönetimini şekillendiren Gençlik Kolları Enis Taşdönderen ve bazı yönetim kurulu üyeleri Siverek Kaymakamı Hamza Erkal’ı makamında ziyaret etti. Ziyaret çıkışı ziyaretle ilgili açıklama […]