SGK Müdüründen Siverek Kaymakamına Ziyaret

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde 2011 yılında atanan  SGK Müdürlüğüne atanan Yurdaer Tecir’in Şanlıurfa merkezde görevlendirmesinin ardından boşalan müdürlük görevine Ramazan Akaray atandı. Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğüne vekaleten atanan Ramazan Akaray yeni görevine başladı. Akaray göreve başlamasının ardından Siverek Kaymakamı Hamza Erkal’ı makamında ziyaret etti.

Kaymakam Erkal ile bir süre görüşen Akaray yaptığı açıklamada, Siverek’te göreve başlamasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Erkal, yeni görevinde Akaray’a başarılar diledi.

1980 Siverek doğumlu olan Akaray ilk, orta ve lise öğrenimini Siverek’te tamamlamasının ardından 2001 yılında DMS sınavı ile İstanbul Sigorta Müdürlüğü’ne, 2004 yılında Şanlıurfa Sigorta İl Müdürlüğü’ne atandı. 2008 yılında Adıyaman SGK İl Müdürlüğü’ne denetmen olarak atanan Akaray, 2008 yılından bu yana Adıyaman’da görev yapıyordu.

 

 

Eklenme Tarihi: 16 Mart 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2015 17:26

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek Belediyesi Çim Çalışmalarına Başladı

Siverek Belediyesi, 5 kilometre uzunluğunda ki refüjlere 30 bin metre kare alanda çimlendirme yapacak. Siverek Belediyesi temiz ve çağdaş bir şehirde vatandaşların yaşamlarını sürdürmesi amacıyla kentin birçok alanında yenileme ve çevre düzenleme çalışmalarına devam ediyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Şanlıurfa Siverek karayolu üzerinde bulunan 5 kilometre uzunluğundaki refüj ve […]