Siverek’te İnternet Haftası Etkinliği

Siverek ilçesinde internet haftası dolayısıyla Siverek Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Harran Üniversitesi Siverek Meslek Yüksekokulu, Eyüp cenap Gülpınar gençlik merkezinin ortaklaşa düzenlediği etkinlikte katılımcılara doğru ve güvenli internet kullanımı anlatıldı.

İlçenin yeni şehir mahallesinde bulunan Eyüp Cenap Gülpınar gençlik merkezi konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Siverek belediye başkan yardımcıları Hasan Postacı, Doğan Kanlıbıçak Haran üniversitesi Siverek meslek yüksekokulu müdürü Prof. Dr Murat Sevgili eğitim görevlileri Yardımcı Doç. Dr. Mehmet Akif Acar, Yardımcı Doç. Dr. Ahmet Baytak ile Araştırma görevlisi Mehmet Emin Tenekeci katıldı.

Belediye başkan yardımcısı Hasan Postacı, çağımızın iletişim ve haberciliğin yanı sıra internet kullanımının yaşamımızın her alanında kullanıldığına dikkat çekerek ilçede güvenli ve sağlıklı internet kullanımı için belediye olarak çalımlarına devam ettiklerini güvenli internet kullanımını yaygınlaştırmaya çalıştıklarını”   belirtti.

Çok sayıda lise düzeyinde öğrenciler katıldın ve vatandaşın katıldığı konferansta konuşan konuşmacılar eğitim görevlileri Yardımcı Doç. Dr. Mehmet Akif Acar, Yardımcı Doç. Dr. Ahmet Baytak ile Araştırma görevlisi Mehmet Emin Tenekeci konuşmalarında internetin insan yaşamındaki önemine değinerek internetin kullanılmaya başlandığı dönemler ile son gelişmeleri teknolojinin geçmişten günümüze serüveni ile teknolojinin geldiği en uç nokta olan sosyal medyanın günümüzdeki gücü ve bu gücün nasıl ve ne şekilde kullanılması gerektiği hakkında katılımcıları bilgilendirdiler.

siverekte-internet-haftasi-etkinligi (2)

 

Eklenme Tarihi: 15 Nisan 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2015 10:16

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Zabıta Ekipleri Dilencileri Topluyor

Siverek Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler, vatandaşların yoğun şikayeti üzerine halkın dini duygularını istismar eden dilencilere yönelik geniş kapsamlı çalışma başlattı. Özellikle namaz saatlerinde ibadethaneleri mesken tutan dilenciler, ekipler tarafından toplanarak araçlarla zabıta karakoluna götürüldü. Çoğunluğu kadınlardan oluşan dilencilerden bazılarının bebekleri ile dilendiği dikkatleri çekti. 18 yaşından küçük olduğu tespit […]

Benzer Haberler