08.11.2026 | 11:49 | SİVEREK
☀ Siverek Hava Durumu
Reklam Alanı Reklam Alanı
Siverek

Siverek’te 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü

Türkiye’de çeşitli etkinliklerle kutlanan 1 Mayıs Dünya Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle Siverek’te düzenlenen etkinlikte AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, Belediye Başkanı Resul Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik ile Belediye Başkan Yardımcıları işçilerle birlikte yemek yiyip halay çektiler.

Ayvanat Mahallesinde bulunan Destek Hizmetleri Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen etkinlikte işçiler Milletvekili Gülpınar ve Belediye Başkanı Yılmaz’ı davul zurna ve karanfillerle karşıladı.

İşçilerle birlikte öğle yemeği yiyen Milletvekili Gülpınar işçilerin bayramını kutladı. Yemeğin ardından Belediye Başkanı Yılmaz ile Belediye Başkan Yardımcıları davul zurna eşliğinde işçilerle birlikte halay çekti.

Belediye Başkanı Yılmaz işçilere hitaben yaptığı konuşmada emeğe ve alın terine saygılı bir yönetim olduklarını hatırlatarak şunları kaydetti: “Bende sizin gibi yoksul işçi bir ailenin çocuğuyum, alın teriyle ve emeğiyle yaşayan insanların halinden en iyi ben anlarım. Sizlerin kazancı ananızın ak sütü kadar helaldir, imkânlarımızı da zorlayarak emeğinizin karşılığını vermeye çalışıyoruz. Biliyorum aldığınız ücret yeterli değil, daha iyi bir ücret almanız için çalışmalarımız sürüyor. Hepinizin işçi bayramını ayrı ayrı tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi.

Konuşmanın ardından işçilerin talebini kırmayan Belediye Başkanı Yılmaz işçilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

siverekte-1-mayis-isci-bayrami-etkinligi (2) siverekte-1-mayis-isci-bayrami-etkinligi (3)

Reklam
OKUYUCU KATKILARI

Yorumlar

💬 Henüz yorum yapılmamış.

Bu haber hakkındaki düşüncelerinizi ilk paylaşan siz olun.

Yorumunuzu Yazın

Görüşlerinizi bizimle paylaşın.