Siverek Sevdalıları Fotoğrafçılar Derneği Kuruldu

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde, ‘Siverek Sevdalıları Fotoğrafçılar Derneği’ kuruldu. Cudi Paşa Konağında düzenlenen toplantıda bir araya gelen fotoğrafçılar, dernek çatısı altında toplandı. Bir araya gelen 8 kurucu üye, oy birliği ile Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş’ı başkan olarak seçti.

Dernek başkanı seçilen Siverek Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Karakaş yaptığı açıklamada fotoğraf seven herkese kapılarının açık olduğunu söyledi.

Dernek çalışmalarıyla bölgedeki tarihi alanları tanıtacaklarını belirten Karakaş, “Kurulan bu dernek aracılığıyla, fotoğraf meraklılarının da katılımıyla Siverek’in görsel tarihine katkıda bulunacağız. İlçe için görsel bir hafıza oluşturmak istiyoruz. Gelecek yıllarda Siverek’ine, değerli bir görsel arşiv oluşturmak amacıyla en yakın zamanda hazırlanacak. Siverek Sevdalıları Fotoğrafçılık Derneği web sayfası yoluyla, yeni fotoğraf meraklıları derneğe ve dernek fotoğraf çalışmalarına ulaşabilecek” dedi. (Haber: Cuma Sarı)

siverek-sevdalilari-fotografcilar-dernegi-kuruldu (2)

 

Eklenme Tarihi: 15 Mayıs 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2015 17:47

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Haliç Üniversitesi'nden Siverek'e Kardeşlik Eli

İstanbul Haliç Üniversitesi Gönüllülük Kulübü üyeleri, Siverek ilçesine bağlı Kapıkaya mahallesindeki ilk ve ortaokulunda örnek bir projeye imza attı. Haliç Üniversitesi gönüllülük kulübü üyesi bir grup öğrenci, Siverek ilçesine 20 kilometre uzaklıkta bulunan Kapıkaya Mahallesi okulunda bir ana sınıfı düzenleyerek, kütüphane ve bilişim teknolojileri sınıfı oluşturdu. Okulun bir sınıfını ‘Sosyal […]