Siverek ilçesinde 2014-2015 eğitim öğretim yılında sona gelinmesiyle beraber okullarda yılsonu etkinlikleri devam ediyor. Karacadağ Anadolu Lisesi öğrencilerinin düzenlendiği “Karacadağ’dan şiir esintileri” etkinliğine veliler, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
Okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte öğrenciler kendi yazdıkları şiirlerin yanı sıra usta şairlerin şiirlerini seslendirdi. Okul öğretmenlerinin bir araya gelerek oluşturduğu müzik grubu gecede birbirinden güzel şarkıları seslendirdi.
Öğretmen Halil Kurucu güzel bir etkinlik düzenlediklerini belirtti. Kurucu; “Güzel bir o kadarda anlamlı bir gecede öğrenci velileriyle bir araya geldik. Gecede öğrencilerimiz birbirinden güzel şiirler seslendirdi. Yaklaşık 3 aydır öğrenciler bu gece için hazırlık yapıyordu, şiirler ve türkülerle bir eğitim ve öğretim yılını geride bırakıyoruz. Dilerim günlerimiz hep böyle şiir tadında güzel geçer” dedi.
Yaklaşık iki saat süren gecenin sonunda spor dallarında başarılı olan öğrencilere çeşitli armağanlar verildi.





Yorumlar
Bu haber hakkındaki düşüncelerinizi ilk paylaşan siz olun.
Yorumunuzu Yazın
Görüşlerinizi bizimle paylaşın.