Siverek Belediyesinden Haşere Uyarısı

Siverek Belediyesi yaz ayların başlamasıyla vatandaşları sürüngen ve haşerelere karşı uyardı. Belediye Çevre Koruma ve Kontrol Müdür Emren Alişer, yaptığı açıklamada havaların ısınmasıyla ilçede bazı bölgelerde sürüngen hayvanların göründüğünü söyledi.

Belediyenin ilaçlama çalışmalarının devam ettiğini hatırlatan Alişer, ” Bölgemizden yoğun olarak yılan ve akreplere karşı karşıya gelmektedir. Vatandaşlarımızın taleplerini karşılamaya çalışıyoruz. Ancak tek bir ilaçlama ile yılan ve akrepleri tamamıyla yok edemiyoruz.  Sıkıntıların minimuma indirmeye çalışırken kırsal alanlarda yaşayan vatandaşlarımızdan ricamız evlerinin, bahçelerinin ve ahırların etrafına kükürt dökmeleridir ” dedi.

 

Eklenme Tarihi: 04 Haziran 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 04 Haziran 2015 15:29

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Polis Aracı Devrildi: 2 Yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde görevden dönmekte olan polis aracı kaza yaptı. Siverek-Hilvan karayolunun 6. kilometresinde meydana gelen trafik kazasında 2 polis memuru yaralandı. Edinilen bilgilere göre, Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğünde görev yapan Müslüm Cingöz hakimiyetindeki 63 ZV 569 plakalı araç, Diyarbakır görevi dönüşünde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda takla […]