HDP Siverek’ten Seçim Kutlaması

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesi Cumhuriyet meydanında bir araya gelen partililer yerel sanatçıların müzikleri eşliğinde eğlendi. 7 Haziran genel seçimlerin ardından Siverek’te ilk defa birinci parti olarak çıkan HDP’nin kutlamasına Milletvekili İbrahim Ayhan katıldı.

Cumhuriyet meydanında toplanan kalabalık kutlamalara yoğun ilgi gösterdi, havai fişek gösterileriyle renkli görüntülere sahne olan kutlama havası halay çekilerek devam etti. Kutlamaya Hakların Demokratik Partisi (HDP) Milletvekili İbrahim Ayhan, il ve ilçe yönetimi ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Hakların Demokratik Partisi Milletvekili İbrahim Ayhan kutlamalara katılanlara teşekkür ederek yaptığı konuşmasında şunları kaydetti: “Siz Siverekliler 7 Haziran’da bir destan yazdınız, Kobani’ye Siverek’ten bin selam olsun. Biz her zaman barıştan kardeşlikten ve eşitlikten yana olduk, onurlu bir yaşamı ve özgür bir yaşamı savunduk. Herkesin başı dik bir şekilde yaşaması gerektiğini savunduk, bundan sonrada inşallah hep beraber hep birlikte kardeşçe yaşayacağız’’

Konuşmaların ardından kutlamalar mahalli sanatçıların şarkılarıyla coşkulu bir havada devam etti. Kutlama yaklaşık 3 saat sürdü, kalabalık kutlamanın ardından olaysız bir şekilde dağıldı.

hdp-siverekten-secim-kutlamasi (2)

 

Eklenme Tarihi: 09 Haziran 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 09 Haziran 2015 11:47

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Takla Atan Araçtan Yara Almadan Kurtuldular

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde meydana gelen trafik kazasında araçta bulunanlar burnu dahi kanamadan kurtuldular. Kaza, öğle saatlerinde Diyarbakır-Siverek kara yolu 4. kilometresinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Siverek istikametinden Diyarbakır istikametine seyir halinde olan Şemsi K. yönetiminde bulunan 34 EJ 0863 plakalı hafif ticari araç, lastiğinin patlaması üzerine takla atarak şarampole […]

Benzer Haberler