Zabıta ekipleri imalathaneleri denetledi

Siverek Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçede üretim yapan imalathaneleri denetledi. Siverek Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından pastahane imalathanelerinde denetim yaparak iş yerlerine sağlık ve hijyen konusunda uyarılarda bulundu.

Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Baydilli halk sağlığını etkileyen alanlarda denetimlerin titizlikle yapıldığını belirtti.

Baydilli zabıta ekipleri tarafından imalat yapılan iş yerlerinde denetimlerin sürdüğünü ifade ederek, “Ramazan ayı nedeniyle üretimin yapıldığı imalathanelerde, hamur işlevlerinde kullanılan yağ ve gıda maddelerinin kontrolünü yaparak vatandaşlarımıza sağlıklı ve hijyenik bir ortamda üretilen yiyecekleri tüketmesini sağlamaktır. Ekiplerimizin denetimlerinde bir işyerinde yaptığı kontrollerde fıstık içi kullanılarak vatandaşlara satışı yapılan tüketim malzemeleri içerisinde çekirdek içi kullandıklarını tespit etmiştir. İşyeri sahibi uyarılarak, hakkında yasal işlem başlatıldı. Umuma açık ve halk sağlığını direk etkileyen imalathane ve benzeri iş yerlerinde denetimlerimiz aralıksız devam edecek” dedi.

Hasan Baydilli halk sağlığını önemsediklerini belirtti.

zabita-ekipleri-imalathaneleri-denetledi (2)

 

Eklenme Tarihi: 02 Temmuz 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2015 21:51

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

İkram çeşmesinden limonata aktı

Siverek Belediyesi tarafından iki alana kurulan ikram çeşmesinden halka limonata ikram edildi. Siverek Belediyesi ilçenin Ağaçhan ve Lezgo parkına kurduğu çok amaçlı ‘İkram Çeşmesi’ne sıcak Ramazan günlerinde limonata koyarak halka ikram etti. İlk defa ikram çeşmesini gördüklerini belirten vatandaşlar, Belediye Başkanı Resul Yılmaz teşekkür ederek, “Uzun ve sıcak Ramazan günlerinde […]