
Siverek ilçesinde 15 yıldır karakalem çalışmalarıyla resim çizen Çaycı Ressam Remzi Çınar, 5 aylık çalışmanın ardından resim tablolarının gelirlerini yetim ve öksüzler yararına kullanmak üzere resim sergisi açtı.
İlçenin Kanlıkuyu parkında düzenlenen resim sergisine Siverek Yardımlaşma Derneği Başkanı ve vatandaşlar katıldı.
Resim sergisi açılış konuşmasında tabloların gelirlerinin bir bağış olarak aldığını belirten Ressam Remzi çınar şunları kaydetti: “5 aylık çalışmamın ardından bu tabloları bir resim sergisinde topladım. Resim sergisinden elde edilen gelirleri yetim ve öksüzlere destek olan Siverek Yardımlaşma derneğimize bağışlayacağım. Yetim ve öksüzler bizlere muhtaçtır, bizden gelecek bir yardıma muhtaçtır. İnşallah bundan sonrada yapacağım çalışmalarda vatandaşlarımın desteğini alarak, kendi resmini çizmek ve tablo satın almak isteyen kişiler ücretini bağışta bulunabilirler” dedi.
Siverek Yardımlaşma Derneği Başkanı Ramazan Baylan ise konuşmasında, “Arkadaşımızın gelirlerini yetimlere bağışlaması gerçekten bizleri çok duygulandırdı. Bir nebze olsun yetimlerimizin rahat bir eğitim alması için, sergiden elde edilecek gelirin bizim derneğe bağışlaması taktire şayandır. Remzi kardeşimize bundan sonraki çalışmalarında kendisine başarılar diliyorum, destek olanlara teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. (Haber: Şükrü Dolaş)














