Siverek’te kavga: 1 ölü 4 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde iki grup arasında henüz belirlenemeyen bir sebeple çıkan kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.

Alınan bilgilere göre, Esmerçayır mahallesi Ramazan Baran Bulvarında akraba oldukları belirtilen iki grup arasında başlayan tartışma, silahında kullanıldığı taşlı sopalı kavgaya dönüştü.

Kavgada yaralanan Muzaffer, Mehmet, Muhittin, Mustafa Doğan ile Adnan Kurat yaralandı. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, yaralılar ambulanslarla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Yaralılardan durumu ağır olan Muzaffer Doğan yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Polis olayla ilgili bir kişiyi gözaltına alırken, soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

siverekte-kavga-1-olu-4-yarali (2) siverekte-kavga-1-olu-4-yarali (3) siverekte-kavga-1-olu-4-yarali (4)

 

Eklenme Tarihi: 18 Ağustos 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 18 Ağustos 2015 20:15

One thought on “Siverek’te kavga: 1 ölü 4 yaralı

  1. Bu aile katliamı ve aileye yapılan sokırım neden katiller ceza almıyor 2.5 yıl odu neden adalet yerini bulmuyor adaleti yerini bulması istiyorum lütfen yetkililere sesimi duyurun

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek'te otomobilde yılan bulundu

Siverek ilçesinde köyden şehir merkezine gelerek aracını park eden bir vatandaşın otomobilinde yavru yılan çıktı. Mehmet Çetindağ, Hürriyet Caddesinde park ettikten sonra otomobilinden yılanın çıktığını görünce yılanı bir ped şişeye koydu. Yılanın havasızlıktan ölmemesi için ped şişeyi delen Çetindağ, yılanı kırsalda bırakacağını söyledi. Hayvanın havasızlıktan ölmemesi için şişeyi delen Çetindağ, […]