Diyarbakır’ın Çermik ilçesinden bir kaç gün önce kaçan 17 yaşlarındaki iki genç kız Siverek ilçesinde bulundu. Edinilen bilgilere göre, Çermik ilçesinde ikamet eden S. D. ile A.Y. isimli 17 yaşında iki kız arkadaş, öğle saatlerinde evden ayrıldı. Kızların aileleri, kızların akşam saatlerinde dönmemeleri üzerine, durumu polise bildirdi.
Ailelerin ihbarı üzerine harekete geçen polis geniş çaplı bir arama çalışması başlattı. Konuyla ilgili komşu il ve ilçelerdeki Emniyet Müdürlükleri ile de temasa geçen Çermik İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, eşkalleri diğer emniyet müdürlüklerine bildirdi. Yapılan araştırmalar netice verdi, kafadar kız arkadaşlar, Siverek’te bir parkta dinlenirken bulundu.
Evden aldıkları bir miktar para ile Adana’ya gitmek üzere olan kızlar, Çermik Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından Siverek Çocuk Büro Amirliği’nden alınarak ailelerine teslim edildi.




Yorumlar
Bu haber hakkındaki düşüncelerinizi ilk paylaşan siz olun.
Yorumunuzu Yazın
Görüşlerinizi bizimle paylaşın.