Uyuşturucu satıcılarına operasyon: 6 gözaltı

Siverek ilçesinde uyuşturucu satıcılarına yönelik iki ayrı operasyonda 6 kişi gözaltına alındı. Edinilen bilgilere göre, Siverek İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince ‘Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti’nin önlenmesine yönelik yaptığı çalışmalar kapsamında 3 kişiyi takibe aldı.

Bir süre sonra Gülabibey mahallesinde polisin takip ettiğini fark eden şüpheliler ile polis arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sonucu M.S.B, L.A. ile A.O. gözaltına alındı.

Kovalamaca sırasında A.O. tarafından atıldığı tespit edilen kağıtta yapılan incelemede, kağıda sarılı maddenin eroin olduğunu belirlendi.

Ayvanat mahallesinde yaşanan bir diğer olayda Siverek – Şanlıurfa karayolu Olimpik Havuz yakınlarında bazı şahısların olduğu bilgisini alan ekipler hareket geçti. Şahısların polisi görüp kaçmaları üzerine yaşanan kovalamaca sonucu R.Ö, E,Ş. ile B.İ. isimli şahıslar gözaltına alındı. Şahısların kaçtığı alanda bulunan siyah renkli poşette yapılan incelemede satışa hazır hale getirilmiş bir miktar paketlenmiş esrar bulundu.

Gözaltına alınan 6 kişi emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.

 

Eklenme Tarihi: 29 Eylül 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2015 16:23

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Böyle dolandırıcılık görülmedi!

Siverek ilçesinde yaşanan dolandırıcılık olayında M.D. isimli şahıs, dolandırıcılara 8 Bin 400 TL kaptırdığını iddia ederek polisten yardım istedi. Polis merkezinde yaşanan ilginç dolandırıcılık olayı hakkında bilgi veren M.D, “Akşam saatlerinde internette gezinirken bir siteye girdim. Sitede yazılı 05*** numaralı bir telefon gördüm ve aradım. Kendisini ajans muhasebecisi olarak tanıtan […]