CHP Siverek İlçe Başkanından Basın Açıklaması

CHP Siverek İlçe Başkanı Mehmet Ayıp Demirbüken, teşkilat başkanlığı binasında basın açıklaması yaptı.

Demirbüken 1 Kasım Milletvekilliği seçimlerinde partisinin adaylarına başarılar dileyerek, “1 Kasım seçiminin adilce ve halkımızın özgür bir şekilde oyunu kullanabilmesi, ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olmasını dilerim. Ülkemizin içinde bulunduğu kaostan kurtulması için Cumhuriyet Halk Partisine ihtiyaç vardır. Ülkeye barış ve huzuru getirecek olan parti Cumhuriyet Halk Partisidir” dedi.

Halkın bilinç olarak oyunu kullanmasını gerektiğini söyleyen Demirbüken, “Seçimden zaferle çıkacağımızın inancındayım. Seçimlerin ülkemize ve milletimize barış, huzur getirmesini dilerim” ifadelerini kullandı. (Haber: Yusuf Eyyüp Sarı)

 

Eklenme Tarihi: 09 Ekim 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 09 Ekim 2015 16:29

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Şükrü Dolaş - Gitti Safiye, Geldi Kafiye

Sevgili dostlar; bu güne kadar yazılarımla ilgili birçok olumlu eleştirilerin yanı sıra birçok eğitimci ve edebiyatçıdan da övgü almışım, okurlardan aldığım eleştirileri, Yavuz Sultan Selim küpesi misali kulağıma küpe, her sözcüğü beynim de depoladım. Kalemi benden iyi olan, kitapları yayımlanan, gazetelerde köşe yazan dostlarımın övgüleri karşısında övgüler sokağında yolumu şaşırıp […]