Siverek’te trafik kazası: 1 ölü

Siverek – Feribot karayolunun 15. kilometresi Kalınağaç Mahallesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgilere göre Adıyaman istikametinden Siverek istikametine ilerleyen Hasan B. (55) yönetiminde bulunan 63 EN 219 plakalı otomobile karayolunda U dönüşü yaptığı esnada, Siverek istikametinden gelen sürücüsü belirlenmeyen 63 N 1641 plakalı otomobil ile çarpıştı.

İki otomobilin çarpışması sonucunda 63 EN 219 plakalı otomobilin sürücüsü Hasan B’nin otomobili takla atarak araziye yuvarlandı. Ağır yaralanan sürücü ambulansla Siverek Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen ağır yaralı Hasan B. kurtarılamadı.

Jandarma ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

siverekte-trafik-kazasi-1-olu (2)

 

Eklenme Tarihi: 28 Ekim 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 28 Ekim 2015 18:41

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Çelik Siverek'te

Eski Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik Siverek’te bir dizi temaslarda bulundu. Siverek ziyareti kapsamında Ofis Mahallesindeki bir evde bayanlarla telekonferans programına katılan Çelik, gelen soruları cevapladı. 2 saat süren programın ardından Eski Bakan beraberinde Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Ak Parti İl Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül ile esnaf ziyaretlerinde […]