Milletvekili Kasım Gülpınar’dan teşekkür ziyareti

AK Parti  Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Kasım Gülpınar, seçimin ardından Siverek ilçesinde esnaf ve vatandaş ziyaretinde bulundu.

Beraberinde Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, AK Parti İlçe Başkanı İlhan Çelik ve bazı partililerle çarşı esnafını ziyaret eden Gülpınar, yoğun ilgiyle karşılandı. Esnaf ziyaretleri sırasında alışveriş yapan vatandaşlarla da sohbet eden AK Partili Vekil, seçimin önemini anlattı.

Milletvekili Gülpınar, ilçenin birçok yerinde yaptığı esnaf ziyaretlerinde seçmenin tercihine saygılı duyduklarını, seçim sonuçlarının memlekete hayırlara vesile olmasını diledi. Ziyaretlerin ardından Güney mahallesindeki ilçe başkanlığına geçen Gülpınar, tebrik ziyaretlerini kabul etti.

Sitemiz muhabirleri Cuma Sarı ve Mevlüt Bayraktar’a seçimleri değerlendiren Milletvekili Kasım Gülpınar, 1 Kasım seçiminin sıradan bir seçim olmadığını belirtti.

Gülpınar, “7 Haziran seçimlerinin ardından hükumet kurulamadı. Türkiye’de yeniden bir seçim ihtiyacı doğdu. Dün yapılan seçim çok şükür ki huzur ve sükunet içerisinde geçti. Gerek bölgemizde, gerek ilçemizde kimsenin burnu kanamadan, huzur içerisinde bir seçim yaşadık. Bunun için mutluyuz ve sağduyulu davranan insanlarımıza teşekkür ediyorum. Bizim öncelikli temennimiz ve amacımız seçimin huzur içinde geçmesi idi” dedi.

Seçim süresince yoğun bir tempoyla çalıştıklarını söyleyen AK Parti Milletvekili Gülpınar, “Tabi kendi açımızdan baktığımızda ise AK Parti olarak iyi bir seçim geçirdik. Milletimiz çok büyük destek verdi. Kimsenin tahmin edemediği bir oy aldık. İnsanlarımız şunu iyi anladı ki, kimin neyin peşinde olduğunu, bu işleri kimin nasıl yaptığını gördü. Biz AK Parti olarak hiçbir zaman barıştan ödün vermedik ve her zaman barışın yanında durduk” şeklinde konuştu.

‘Elde silah, dilde barış olmaz’ diyen Gülpınar, “Elde silah varken barıştan söz etmek çok zor olur. Biz istedik ki bu işi siyaset çözsün, siyasetçiler çözsün. Orada silah varken çözülmesi mümkün olmaz. Hükümet kurulduktan elimizden gelen ne olursa el birliğiyle gayret göstererek çabalayacağız. Bize barış, huzur ve sükunet gerekli. Barış herkese lazım, ister Türk, ister Kürt olsun. Artık kan dökülmesin, bize bu konuda ne görev verilirse üstümüze düşeni fazlasıyla yerine getirmeye hazırız” ifadelerini kullandı.

gulpinardan-tesekkur-ziyareti (2) gulpinardan-tesekkur-ziyareti (3)

 

Eklenme Tarihi: 02 Kasım 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 02 Kasım 2015 19:45

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Kim zafer sarhoşu olursa kaybetmeye mahkûmdur!

Bir seçimi daha geride bıraktık. Seçim sonuçlarından çok seçimlerin Türkiye genelinde kazasız belasız geçmesi en önemlisiydi. Seçimlerin ardından Sosyal paylaşım sitesinde seçimde oy kayıp eden bazı partili arkadaşların halka hakarete varan paylaşımları karşısında hayrete düşmemek elde değil. Eminim ki yapılan paylaşımlardan partilerin yetkili organları bihaberdir. Halkın tercihine saygı duymak en […]