Siverek’te ‘Yetim Gülerse Dünya Güler’ kampanyası

Siverek ilçesinde bulunan Siverek Yardımlaşma Derneği (SİYAR DER) başkanlığınca ilçe genelinde başlatılan ‘Yetim Gülerse Dünya Güler’ kampanyası kapsamında 12 yaşından küçük 600 yetim çocuk giydirildi.

Kampanyaya üç yüz çocuğun giydirerek destek veren Siverek Belediye Başkanlığı ile Bursa ilinde yaşayan ismini vermek istemeyen hayırsever bir vatandaş ise 200 çocuğun giyimini üstlenirken, Siverek Kaymakamlığı 100 çocuğun giyimini üstlenerek kampanyaya destek verdi.

Belediye Başkan Vekili Hamdi Hatipoğlu yaptığı açıklamada, yardım kampanyasını başlatan Siverek Yardımlaşma Derneğine ve katkı sunan tüm hayırseverlere teşekkür ederek, “Belediye olarak her zaman bu türden sosyal yardımlaşmalara katkı sunacağız” dedi.

Dernek Başkanı Ramazan Baylan, “‘Yetim Gülerse Dünya Güler’ kampanyasını her yıl yapıyoruz. Bursa’da yaşayan iş adamımız 200 yetimimizi giydirdi, kısa sürede kampanya genişledi. Belediyemiz 300, kaymakamlığımız 100 çocuğu giydirerek sayıyı 600 çıkardık. Tüm hayırseverlerin desteklerini bekliyoruz” dedi. (Haber: Şükrü Dolaş)

siverekte-yetim-gulerse-dunya-guler-kampanyasi (2)

 

Eklenme Tarihi: 12 Kasım 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 15 Kasım 2015 21:07

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek'te ihtiyaç sahiplerine gıda yardımı

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Yardım Müdürlüğü ekipleri Siverek ilçesinde daha önce tespit ettikleri 300 aileye gıda yardımında bulundular. Sosyal Yardım İşleri Şube Müdürü Murat Müjdeci yardımlarla ilgili yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Siverek ilçemizde ekiplerimizin daha önce tespit ettiği yardıma muhtaç ailelerimize gıdalarını teslim ettik. Siverek ilçemizde çok sayıda yardıma muhtaç […]