Siverek Kaymakamından Emniyete Araç Desteği

Siverek Kaymakamlığı ile Huzur ve Güveni Artırma Derneği, Siverek Emniyet Müdürlüğüne 2 otomobil hibe etti. Huzur ve Güveni Artırma Derneği ile Siverek Kaymakamlığı araç ihtiyacı bulunan Siverek Emniyet Müdürlüğüne yapılan çalışma ile 2 otomobil satın alındı.

Kaymakam Vural Karagül konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, Emniyet teşkilatının olaylara daha hızlı ve etkin müdahalesi için bir çalışma başlatıldığını belirterek “Başta dernek yöneticilerimiz ve derneğe katkıda bulunan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Bu çalışmalar ile emniyet teşkilatımıza 2 adet araç temin ettik” dedi.

Hibe edilen araçların anahtarları, Kaymakam Karagül tarafından emniyet yetkililerine teslim edildi.

 

Eklenme Tarihi: 31 Aralık 2015 – Son Güncelleme Tarihi: 31 Aralık 2015 15:41

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Savaş Mağduru Suriyeli Mültecilerin Yaşam Savaşı

Suriye’de devam eden iç savaş sebebiyle Türkiye’nin farklı illerine yerleşen Suriyeli mülteciler, başlayan zorlu kış şartlarında yaşam mücadelesi veriyor. Yaşanan savaştan dolayı Humus kentinden kaçarak Şanlıurfa’nın Siverek ilçesine yerleşen Selim ailesi, ev bulamadığı için çadırda yaşamaya başladı. Ayvanat mahallesindeki boş bir araziye kurdukları çadırda yaşam mücadelesi veren Suriyeli Selim ailesi, […]

Benzer Haberler