Siverekli Üçüzlere Yardımlar Devam Ediyor

Bir süre önce sitemizde yer alan ‘Üçüzler Yardım Bekliyor’ haberi üzerine Siverek Belediyesi’nin ardından, Kaymakamlıkta harekete geçerek aileye nakdi yardımda bulundu.

Siverek ilçesine bağlı 35 kilometre uzaklıkta bulunan Bağlık köyünde yaşayan daha önce beş çocuğu bulunan üçüz çocuğunun dünyaya gelişiyle 8 çocuk sahibi olan Mehmet Emin İpek, (36) devlet yetkililerinden yardım beklediklerinin bilgisinin sitemizde yer almasıyla dün belediye başkanlığı ailenin yaşadığı mahalleye  giderek gıda, elbise, bez ve mama yardımında bulunmuştu.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Siverek Kaymakamı Dr. Vural Karagül’ün talimatıyla üçüz bebeklere mama ve bez alınması için Bin TL nakit para yardımında bulundu.

İlçe Kaymakamı Karagül, üçüz bebeklerin sağlıklı büyümeleri amacıyla yardıma devam edileceğini belirtti.

 

Eklenme Tarihi: 07 Ocak 2016 – Son Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2016 17:29

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Öğrenciler Ölüm Korkusuyla Okula Gidip Geliyor

(Özel Haber – Yusuf Eyyüp Sarı) Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde eğitim kampüsündeki liselere giden otoyolda kaldırım olmaması sebebiyle, karayolundan yürüyerek okullarına ulaşmaya çalışan öğrenciler her gün ölümle burun buruna geliyor. Hiçbir önlemin alınmadığı yolda büyük bir facianın yaşanmasından korkuluyor. Selimpınar Mahallesinde bulunan eğitim kampüsündeki liselerde eğitim gören öğrenciler her gün ölüm korkusu yaşıyor. Okul […]

Benzer Haberler