Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Taşındı

Siverek Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı hizmet binasının yetersiz olması nedeniyle Ofis mahallesine taşındı.

Sosyal Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, Güney mahallesinde hizmet verdiği binanın vatandaşlara yönelik çalışmalarda yetersiz olması nedeniyle Ofis Mahallesi Mustafa Remzi Bucak Caddesindeki yeni binasında hizmet vermeye başladı.

Vakıf Müdürü Kasım Bakudan, daha önceki binanın yetersiz olması nedeniyle hizmet noktasında bazı sıkıntıların yaşandığını söyledi. Bakudan, “Konuyu kaymakamımıza ilettiğimiz de yeni bir yer tahsis edilmesi yönündeki talimatının ardından çalışma başlattık. Halkımıza daha geniş ve rahat bir alanda hizmet vereceğimiz Alay yolu olarak bilinen Mustafa Remzi Bucak caddesine taşındık. Bundan sonra da halkımıza yeni binamızda hizmet vermeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Cumali Yakamoz isimli vatandaş, “Daha önce herhangi bir işlem için vakıfa gittiğimizde birimlerin iç içe olması nedeniyle uzun süre beklemek zorunda kalırdık. Yeni bina gayet geniş ve kullanılışlı. İsabetli bir karar olmuş, hayırlı olsun” dedi. (Haber: Cuma Sarı)

 

Eklenme Tarihi: 10 Şubat 2016 – Son Güncelleme Tarihi: 10 Şubat 2016 16:02

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Sevgiliye Mektup ve 14 Şubat Yalanları

Her yıl aynı tas aynı hamam. 14 Şubat’a günler var hep aynı yalanlar hep aynı alavere dalavere onun içindir ki bende bu güne özel ve sevgiliye bir mektup niteliğinde olan yazımı yeniden paylaşıyorum. Sevgili; Bu gün “14 Şubat”, kim nerede, ne zaman bu güzelim Allah’ın gününü sevgililer günü ilan etti bilmiyorum? […]

Benzer Haberler