Sağlık Bakanlığı: Yakınlarını Arayanlar Alo 184’ü Arasın

Ankara Kızılay’daki Güvenpark’ta polis noktasına yakın yerde bu akşam saatlerinde meydana gelen patlamada 27 kişi hayatını kaybetti. 75 kişi yaralandı. Patlama sonrasında Sağlık Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, yakınlarını hastanelerde arayanların Alo 184’ü arayarak isim verip bilgi alabileceklerini ifade etti. Bakanlık, yaralıların sevk edildiği hastanelerde kan ihtiyacının da olmadığını duyurdu.

KAN İHTİYACI YOK

Sağlık Bakanlığı Kızılay’da meydana gelen patlamanın ardından Ankara’da yaralıların sevk edildiği hastanelerde kan ihtiyacı bulunmadığını duyurdu.

SALDIRI BOMBALI ARAÇLA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Ankara Valiliği de olay sonrasında yaptığı açıklamada, saldırının bombalı araçla yapıldığını belirterek 27 kişinin hayatını kaybettiğini, 75 kişinin yaralandığını duyurdu.

 

Eklenme Tarihi: 13 Mart 2016 – Son Güncelleme Tarihi: 07 Aralık 2019 16:44

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Next Post

Siverek Tarihinin Yeni Tanıkları

Tarihe tanıklık etmek her insanın yapabileceği bir tanıklık değil. Tarihin yeni sayfalarına güzellikleri not etmek ise daha zor bir sanattır. Güzellikleri tarihe not düşmenin ilk ilkesi, her güzel başlangıçta olduğu gibi, ebetteki sevgi ilkesidir. Sevgi çok geniş bir kavramdır. Özellikle bir memleketi kendi çocuğu gibi sevmek ise tamamen gönüllülük ister, […]

Benzer Haberler