Siverek İlçe Emniyet Müdürü Halil Atabey’in son kararname ile Şanlıurfa Emniyet Müdürü Yardımcısı olarak atanmasının ardından yeni emniyet müdürü göreve başladı.
Emniyet Müdürü Atabey vedası önce yaptığı açıklamada, 5 ay önce Siverek ilçesine atandığını, ortak çalışma döneminde, hem diğer kurumlarla hem de Siverek halkının desteğiyle başarılı bir dönem geçirdiklerini, hizmette devamlılık olduğunu, bundan sonra da İl Emniyet müdür yardımcısı olarak Şanlıurfa da göreve devam edeceğini, başta mesai arkadaşları olmak üzere tüm Sivereklilere teşekkürlerini ilettiğini bildirdi.
Atabey’in ilçeden ayrılmasının ardından Siverek Emniyet Müdürlüğü göreve başlayan Mevlüt Özbahçe, kamu kurum ve kuruluşlarını ziyareti kapsamında Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.




Yorumlar
Bu haber hakkındaki düşüncelerinizi ilk paylaşan siz olun.
Yorumunuzu Yazın
Görüşlerinizi bizimle paylaşın.